Alla inlägg under januari 2019

Av Karl Jonsson - 2 januari 2019 16:02

 

Solceller växer i popularitet i takt med att allt fler människor blir medvetna om alla de ekonomiska fördelarna som solenergi har. Det finns fler anledningar till att solenergi ökar i popularitet, som exempelvis de många subventioner som skett under åren som gjort det enklare att skaffa solceller eller att miljöproblemen i vår värld ökar. En av de subventioner som skett är att bygglovet för solceller har tagits bort samt endel skattesänkningar. Solceller i Stockholm är ett smart långsiktigt ekonomiskt val då höjda elpriser kan påverka dig. Sverige har väldigt bra förutsättningar för solpaneler och kan jämföras med norra Tyskland som är världsledande inom solenergi. 


Naturwatt hjälper er med installation av Solceller i villa i Stockholm eller till ditt företag. Efter installationen får ni en utbildning på systemet och du kan genom en mobilapp se hur mycket pengar du sparar. Solceller behöver väldigt lite underhåll då regnet sköter det mesta. Smuts och fläckar som regnet inte får bort får man varsamt ta bort från solpanelerna.


Det finns två olika typer av solpaneler med olika egenskaper, styrkor och svagheter. Den första typen är en så kallad kiselpanel. Kiselpaneler är väldigt effektiva under direkt sol, men en stor de av elproduktionen tappas vid skugga eller moln. Kiselpaneler måste även riktas i söderläge. Det andra alternativet är tunnfilmspaneler som är betydligt bättre på att hantera skugga, moln och övriga väderstreck.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards